Jobbet har dragit igång och hösten närmar sig med stormsteg. Här kommer fem saker du inte får missa innan sommaren tar slut:

1. Se start och målgång av Ten Island Race på Hönö Klåva, 20 augusti
Ten Island Race är en triathlon-tävling med paddling, löpning och simning runt Öckerös tio öar. Start och målgång på Hotell Trubaduren med DJ hela dagen. På kvällen spelar Elie Sandberg.
Läs mer här
Hitta hit

Foto 2016-07-22 15 46 02

Foto: Maria S Krupa

2. Sensommarfest med Arvingarna på Blomstermåla, Särö, 26 augusti
En cykelutflykt till vackra Särö är alltid att rekommendera. Varför inte satsa på fredag 26 augusti då det blir extra festligt på Blomstermåla med sensommarfest och Arvingarna.
Entré och tvårätters sommarsupé 445 kr. Endast entré 195 kr.
Säkra din plats på Blomstermåla här
Hitta hit

3. Brännö Rundgång, 27 augusti
Ta skärgårdsbåten till Brännö 27 augusti och upplev en riktig musikfest. Öns musiker öppnar upp sina trädgårdar och bjuder på musik. Spelningar sker även på Brännö brygga och kvällen avslutas på Brännö Värdshus.
Läs mer och boka bord på Brännö Värdshus
Så här går skärgårdsbåtarna

dans-på-Brännö-Brygga-2

Foto: Brännö Värdshus

4. Avnjut en Aperol Spritz på någon av Avenyns takterasser
Cielo Rooftop Bar når du via Hotel Bellora. Den för sommaren nyöppnade takterassen blev nyligen utsedd till en av världens fem bästa av Hotels.com. Detta innebär självklart högt tryck och är det alldeles för knôkat kan du ta dig några meter högre upp på Avenyn och besöka Scandic Rubinens takterass
Hitta till Cielo Rooftop Bar
Hitta till Ruby Bar
Fil 2016-08-17 16 04 28

Utsikt från Ruby Bar. Foto: Maria S Krupa

 5. Bar Himmel, Götaplatsen
Bar Himmel är Göteborgs största (och kanske bästa) uteservering. Det är öppet alla dagar från 16 om vädret tillåter. Så se till att passa på!
Läs mer här
Hitta hit
Please follow and like us: