En del påstår att det regnar väldigt mycket i Göteborg. Somliga kallar till och med Göteborg för Blöteborg. Och ja, det regnar ofta i Göteborg. Är du trött på regnställ och sydväst kommer några roliga tips för de här regniga dagarna. Eller om man bara vill hålla sig inomhus ändå.

1. Airhop i Munkebäck
Du som älskar att hoppa studsmatta – eller trampolin som det egentligen heter – ska bege dig till nyöppnade Airhop. Man ska vara minst fem år för att hoppa och barn mellan fem och tolv år behöver ha med sig en vuxen. Men man behöver inte vara barn för att uppskatta Airhop. Aktiviteten passar alla åldrar. Boka tid i förväg och tänk på att vara på plats 20-30 minuter innan din tid börjar för säkerhetsgenomgång.

Info, öppettider, priser och bokning
Hitta hit

Skärmavbild 2016-07-07 kl. 07.50.29

Foto: Airhop

2. Bowling i Mölndal
I Mölndals bowlinghall finns ingen ölförsäljning men dock åtta banor som alla kan utrustas med staket så att kloten slipper hamna i rännan. Nu under sommaren spelar barn upp till 14 år gratis vissa tider. Enkelt, barnvänligt och prisvärt!

Info, öppettider och priser
Hitta hit

3. Shuffleboard i Hovås
Nybyggda Spektrumhuset i Hovås rymmer butiker, kontor, skola och restaurang. I restaurang Sorelles källarvåning kan man spela shuffleboard som är en blandning mellan curling och Fia med knuff. Ett spel som kräver både taktik och pricksäkerhet.

Info, öppettider, priser och bokning
Hitta hit

4. Minigolf i Ale
På Alelyckans Sportcenter finns möjlighet att spela minigolf inomhus. Här finns 18 hål med banor som har internationella mått. Trotsar du regnet finns här också en 12-håls äventyrsbana utomhus.

Info, öppettider, priser och bokning
Hitta hit

5. Upplevelsebad i Åby
När du tröttnat på crawlteknik byter du 50-metersbassängen mot upplevelsebadet där du kan testa tre olika rutschbanor med olika längd, fallhöjd och tidtagning. Det finns också bubbelpooler och en djungellagun för de allra minsta.

Info, öppettider och priser
Hitta hit

 

 

Please follow and like us: