Har du inte plats att fixa barnkalaset hemma? Eller vill du slippa städningen? Här kommer 5 tips på roliga barnkalas som löser dina problem och gör barnen glada.

img_3847

Foto: On Air

1. On Air
Som en blandning av Vi i femman, Amigo Grande och Fångarna på fortet. Kalaset äger rum i en tv-studio, där barnen får delta i olika tävlingar med programledare på plats. Cirka 2 timmar. Pris 195 kr/barn om minst 15 barn. Tillägg för läsk, chips och godis.

On Air
Hitta till On Air

Skärmavbild 2016-07-07 kl. 07.50.29

Foto: Airhop

2. Airhop
Trampolinhopp i stor skala och spökboll med studs. Efter en timmes lek i trampolinparken är det dags för fika. Pris 210-250 kr/barn inkl. korv, saft och glass.

Airhop
Hitta till Airhop

img_6735

Foto: Sara Bergqvist

3. Aeroseum
Barnkalas i Aeroseums underjordiska berghangar 30 meter under marken. Här får man chansen att leka pilot och provsitta i riktiga helikoptrar och flygplan – mot extra avgift kan man även testa sina vingar i flygsimulatorn. Skattjakt eller trekamp ingår, liksom mat, dryck och glass. Pris beroende på antal barn, 160 kr/barn om man är tolv stycken.

Aeroseum
Hitta till Aeroseum

4. Ponnykalas på GFRK
Om man inte är alltför många barn är det här en kul variant – max åtta barn gäller. 120 kr/barn för ridningen, 50-90 kr/barn för korv/fika/tårta efteråt.

GFRK
Hitta till GFRK

5. Dekorera cupcakes på Cupcake Time
Cupcake Time arrangerar barnkalas där barnen får lära sig att dekorera cupcakes. När de är klara blir det fika med de egna bakverken. (Man får med sig en cupcake hem också). Ca 1,5 timme. Pris 195 kr/barn.

Cupcake Time
Hitta hit 

Fler roliga barnkalas:

 

Please follow and like us: